Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tatagimej


sepåmej rörvidmej gemejro
gemejtid gemejallt
fattatagimej tatatagimej imej
imej varförintemej
tatagimejnu rörvidmejnu
görvaddugörmedmejnu
vadärdetdugörmedmejnu
vadärdet vadärdetsomfattas
vadärdetsomfattas
vadärdetsomfattas
närdetinteärmej
närduintefattarmej
vadfattardudå
vemfattardudå
tatagimej




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 837 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-17 22:20



Bookmark and Share


  Nettan
Snyggt knypplat...blommande påhittigt småvitsigt och rytm som tar tag i en...fattardumej!? :)
2007-01-15

    ej medlem längre
Magnifikt! Fullständigt underbar oslagbar rytm!Vad gör du ditt geni...
2005-09-19

  Amy (F)
Härligt! Mycket intressant skrivet! Man får tänka till en extra gång då man löser. Iaf jag, så trög som jag är! Måste vara rätt knepigt o skriva det också antar jag ;):)
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal