Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära

 

Älskar likt den dagg som ligger på bladen


de gröna

och tvärs över de ljusrosa fälten på himlen

 

den nära
och lika avlägsna

 

som du i ett solsken

 

ligger i hjärtat

 

värmer




Fri vers av Cris
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-25 00:46



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Lyriskt vackert!
2009-04-25

    Cajsa
Mycket vacker dikt
2009-04-25

    ej medlem längre
åh. som du skriver!! jag läser, njuter och beundrar!
2009-04-25

  Suzy med punkterna
Mjukt och vackert
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris