Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omorganisation...




Förbannad och ledsen

 

Bland bågnande kåkar

jag bråkar och biter

jag lågande språkar

på fraserna sliter

 

det gamla är invant

om än det har fransar

jag drager ej självmant

i kapade svansar

 

när Makten har ordet

må gräsroten buga

men djupt under bordet

den ännu kan duga

 

när människor flyttas

likt gistnade pjäser

med orden må hyttas -

jag spottar och fräser...

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 17:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..någon ordning får det allt vara..förbaske mig!!!!
2009-04-25

  Måna N. Berger
Fullt förståeligt! Vi vill inte vara spelpjäser att flytta runt på ett bräde i maktens spel, vi vill vägra, vi är människor med egen vilja, känslor och outnyttjad kompetens.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP