Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ihopsnört inre av stolthet.

I bilen på väg

bara en bit kvar nu och tänk om du
inte är där.

På en stol med slutna ögon, rakat hår och
en liten tofs som jag försiktigt
rör.

Du följer främmande med på det
där gångsättet och med
det där snacket som fryser mig.

Och som en ingivelse är jag på väg
att ta ett steg bort.

Du ser ingenting du bara går och
din magra kropp håller
inte byxorna uppe och jag vill
bara hålla och går närmre.

Du är mitt stora barn på kant i livet och
jag håller huvudet högt och jag
håller din skitiga hand en kort
stund,
allt balanserar ju så bräckligt nu.

Jag älskar dig och du är hemma
det är allt.
Och allt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-28 11:54



Bookmark and Share


  durr
Såg några unga flickor på T-Centralen idag när jag var påväg till Kungsträdgården för att fota Körsbärsträden som står i blom.
Tänkte särskilt på en. Flicka.Spröd,ung......tillsammans med två erfarna "pundare"....tänkte mycket på henne för hon verkade sån fin tjej.
2009-04-28

  Sturesdotter
Ser det framför mig och rörs mycket av detta spröda möte.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP