Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Tyg



Människan är gjord av ett tyg

som krymper

i livets hjärntvätt.




Fri vers av Arowana
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-09-19 10:14



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Du leker snyggt med orden. Trots lek, så blir innebörden allvar.
Jättebra!
2005-09-19

  himlens hemlighet VIP
finurlig du :)
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana