Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från: \"Poesi för vår överlevnad\"


LIVETS VERKLIGHET


Idioterna kastar ut oss
i gyttjan
stjärnglas, stjärnglans.

Vi lever dock i skuggan
i skuggan av våra förlorade liv.
Stjärnor, stjärnor.

Och månen lyser över våra öden.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-09-19 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors