Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska kvar varje stund



gråt inte mer
närheten känns i vindarna
vi är så nära nu
i tystnaden hör jag dig andas

vi behöver inte sörja mer
vår morgondag är ljusare
än någonsin förut
då vi ska födas på nytt
som två nyutslagna rosor

älska kvar varje stund
som vi höll i våra händer
tillåt inte det gå förbi
ty ord är ord
men känslan förevig
och du ska alltid äga
det du tog
alltid hedras det du gav
som med guld
är inristat i mitt hjärta

låt inte oss gå
själar som tillhör
får inte slitas isär
slut dina ögon
våga omfamna hoppet

i ekot av tystnaden
finns jag där
viskar utan ord

"för alltid du
min älskade"








Fri vers av devilsangel
Läst 477 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-05-01 00:40



Bookmark and Share


  Glensan
Underbart vackert känns i hela ryggraden
2009-05-28

  Aisha VIP
..fantastiskt vackert och romantiskt...!!
2009-05-19

  Michaela Dutius
Så förförande vacker...målar en bild av rosor och tyllgardin som rör sig för en lätt vind...men med en himmel med hotfulla moln.
Suveränt.
Applåd!
2009-05-04

  Suzy med punkterna
Strålande poesi
2009-05-03

    ej medlem längre
Mycket vackert!
Älskar titeln..."kvar" vinklar budskapet för ett fantastiskt sätt!
Varm och hoppfull dikt!
2009-05-03

  issac.a.m
i ekot av tystnaden
finns jag där
viskar utan ord
Mästerlig poesi....
2009-05-01

    Lindizz
Otroligt vackert, djupt nära. Detta är poesi med hög klass.
2009-05-01

  Junitvillingen
Mmmmm, du är en fena på att få till varma , mjuka texter - och denna är inget undantag. Älskar din poesi, ditt sätt att formulera dig, finns SÅ mycket känsla i denna berörande dikt. TACK för läsningen:-)
2009-05-01

  SeXara
Hoppfullt och som alltid, underbart betagande och vackert!
2009-05-01

    Maria Malm
"I ekot av tystnaden finns jag där viskar utan ord"...hur fint som helst..verkligen att älska kvar varje stund.
2009-05-01

  friheten
wonderful
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel