Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankedikt, om de stora frågorna i två ord


Vadan och varthän

Du frågar mig om livet,
om varifrån
och vart.
Mitt svar är grönt som gräset
och är som myllan
svart.




Fri vers av Florence
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-09-19 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florence