Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku, utan stavelseräkning men med sann haiku-karaktär


Joggaren

Joggaren
genom allén
under blixten




Bunden vers (Haiku) av Florence
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-19 14:42



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
The Lee Roy Williams
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Florence