Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ansiktet fräckt rakt fram.

Runmärkta ärr
på innersidan
av min handled

att springa var
aldrig riktigt
min grej

Färdades uppåt
uppåt
men nådde aldrig
riktigt

Och marken så vit av förundran
i snöblasket
och
värmande tiden
men jag
var så kall
så kall

Bergtagen
och jag njöt
att kallhamrad
sannig
inte flöt

(ser mig själv jojka över bergen över myr)

Jag gjorde det inte för smyg utan
för sanningens skull.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 17:23



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ska begrunda leverfläckarna som bildar Karlavagnen över hela vänster armveck (vem behöver tatueringar) och dricka en Hjortonlikör efter det här tror jag (vem behöver diktböcker när man kan läsa sånt här, och ibland bra som tur är, jo men diktböcker behövs nog annars blir Fröding arg)
;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP