Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en vrå för dig

 

Jag undrar

hur du kan livnära dig
Alldeles på insidan av
mitt hjärtas blad

de som omfamnar
mitt flöde

min maskin

hur kommer det sig
att du inte fastnar i nåt kugghjul
och bara faller ifrån

som man säger
i finare ord

istället för att säga nåt annat

man kan också uttala sig som:
att gå bort

men du går inte bort

du bara finns där hela tiden
och övervakar

eller vad du nu än gör


mig spelar det ingen roll
vad du gör

du får hålla dig kvar
hos mig

det finns plats

 

 

 




Fri vers av Cris
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-02 20:05



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Jag tar till mig dina ord - varma och fina.
2009-05-02

  Fredrik P. VIP
kärleksfullt
om någon
som saknas
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris