Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunderhonung eller cellgifter

Kan jag ha fått i mej av Bamses dunderhonung eller är det cellgifterna från forna DDr som börjat verka efter 2 månader ???
Strunt samma det är underbart att orka böja sej ned för att rycka maskrosor - varför jag nu skall lägga energin på maskrosor....
Staplar vedhögen så att den ser fiiin ut, tydligen viktigt eftersom jag gått och retat upp mej på denna i minst 2 år....
Maken glad över att jag inte skamset säger godnatt vid åtta-snåret...
Hunden överraskad över att vi ska långt, det var väl bra när vi bara gick runt kvarteret, tycker den lata vännen.....
Trädgårdsmästaren börjar få tomt i lådorna för jag har förflyttat dom hem till mina krukor....
Sekatören går hårt fram på Ölandstoken som fått härja fritt, oansad och eländig blir plötsligt riktigt sevärd .....
De hungriga överraskas av tillagad mat.....
Hoppas formtoppen håller....annars är det gött så länge den varar - en dag i taget !!!




Prosa (Novell) av jardan
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 20:59



Bookmark and Share


    Bim
..,.ja så sant; annars är det gött så länge det varar,-en bra dag
inte fy skam...flera,-ett himmelrike
2009-05-13

  Hans w-art Westlund VIP
gläder mig med dig :)
2009-05-07

  Michaela Dutius
En lovsång till livet och till kraften och lusten...när man saknat den så länge som du....då vet man att uppskatta det som är självklart för andra
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan