Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgon får jag en ny blodtransfusion , tack !


Full tank

det rann ut
ingen kork att finna
det sipprade
droppade sakta
av kraft

vetskapen
om en ny morgondag
tätade läckan
på nytt få uppleva
utan dimmans grå




Fri vers av jardan
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 16:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Kuliga du här som kommer med sådan förslag som leder till behag?

Mne jag hoppas den gick bra

Håller tummarna i efterskott
2009-05-07

  Miss Mod
Jardan! Bra, full tank, ska Du ha!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan