Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest, förvirring och skam


Inbördeskrig

 

 

Jag är

ett

 

inbördeskrig

 


på två ben




Fri vers av Jessi
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-09-20 07:02



Bookmark and Share


  Markattan
Kort, koncist och väldigt bra om det inre slagfältet.
2005-09-28

  Smultris
Kolla... fler än jag som gillar fetstilen i mitten...*Ler*
2005-09-21

  The Stargazer
Ja, så kan det ju kännas ibland. Fyndigt.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi