Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anemon

En längtan
så skör
att den
blommar
      neråt

över mina öppna ögon

En rispa så blå
ritas på insidan

av mina artärer

 

allt eftersom 
mina viskningar efter dig
lägger sig
tätt intill  

 

jag vill somna
med kinden mot din hud

med slutna ögon




Fri vers av Cris
Läst 293 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-05-06 15:47



Bookmark and Share


    Lilla jag
underbart
2009-05-06

  * Ammi *
underbart vackra rader som talar för sig själv!
2009-05-06

  Eva Langrath VIP
Längtan och saknad i skira vackra ord,

Eva
2009-05-06

  Karin Rosberg
Gud så vacker!!! bokmärker//
2009-05-06

  Jessica Ebbesson
Anemoner verkar vara populärt ;-)

Skämt å sido. Innerligt och vackert!
2009-05-06

    ej medlem längre
jisspes människa så gött du skriver!
2009-05-06

  Ronny Berk
så vacker poesi men ett skörhets blomsterspråk och med längtans intilliggande viskningar, tycker mycket om, ja !
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris