Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya synteser...


Kalejdoskop

 

virrvarr

sammelsurium

 

tankarna

blir dervischer

i natten

 

vrid

ett kvarts varv

motsols

 

till det nya...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 11:28



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..det vore sannerligen skönt att kunna vrida till det bara sådär!:)
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP