Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mödosamt...


Motviktens vikt

 

jag stretade och drog

knuffade och slet

som en jävla Sisyfos

 

inte fan hjälpte det

 

när motvikten

på andra sidan berget

hela tiden

 

 

 

 

 

 

klättrade upp till toppen...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 15:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Känns igen...ska det vara motigt så ska det!!!!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP