Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många år ... till vilken nytta ?

många år hade gått sen han föddes
men hade han levt ?

det var inte för sent
men hans vilja fanns i mörker
orättvisor ånger med ilska
molnen skymde hans sol

förmågan hade han aldrig fått
inte behövt
men dagen i dag
krävde något
han aldrig skulle få




Övriga genrer av jardan
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-11 17:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Svårt att bedöma värdet för någon annan, bra text.
2009-05-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Så som livet inte borde bli. Kunde något ha gjorts annorlunda?
Tankar kommer igång, och en hel del kanske man kan styra om man är medveten om vilken väg man ska ta.....
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan