Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intensiv tillvaro...


Jethro, kramp, Carola, vatten...

 

försökte...

tillfredsställa alla

 

Mark lockade

Carola lockade

vattnet pockade

 

tittade

skrev brev

drack drack drack

 

krampen släppte

tack tack tack!

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 00:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Skönt....
2009-05-12

  Måna N. Berger
Skönt! Kramp är gräsligt..
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP