Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel Fenix' sista död

 

Så längesen 

jag brann

för minsta lilla

tändes arggnistan

 

stilla flyter domen

Don likaså...

 

erotiken fick sitt

gång på gång

(det var ju 70-tal...)

 

sången ljöd stark

inuti utini

skarpa konturer

obändig vilja

livet hade smak

 

när började tåget gå

baklänges...

 

aska smakar min mun

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 03:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!
2009-05-12

  Ronny Berk
känner diktarjaget företar en minnens resa från länge sedan till nutiden, förmedlar en längtans känsla, berörande avslut på texten
2009-05-12

    ej medlem längre
Snyggt!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP