Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
satta här i ren terapi


bara ord till min egen insikt

 

 

hur släpper man taget
om livlinor fångade i mörkret
förstår att fötterna står fast nu

inser att linan aldrig ens var fäst
en insikt som borde ge styrka
förvirrar, sårar och får mig att le


för egentligen höll jag mig själv
men hjärtat ville se annat




Övriga genrer av kath
Läst 183 gånger
Publicerad 2005-09-21 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath