Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt ryggsäck buren framtill


ingen
vill vara en börda

på någon annans axlar
eller sinne

du bär mej sa hon
vilket ansvar

livsvisdom sinnesupplevelser
bromsolja skratt

upptåg tillrop
tillåtna

njutnigsfulla resor
i mörka och ljusa kupe´r

sista resan går ensam






Fri vers av jardan
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 14:31



Bookmark and Share


    Bim
....smärtsamt när tankarna går åt det där hållet,
-ingen enda människa skulle få dö,-än mindre av sjukdom,-det skulle vara som i gamla vackra filmer,-när tiden var inne tog man en stav och bara
vandrade iväg,-ingen skulle tycka att det var konstigt eller ens särskilt sorgligt.......
2009-05-17

  Hans w-art Westlund VIP
"sista resan går ensam" sorgligt..
2009-05-14

  En strimma av guld
En vemodig dikt, men så fint skriven.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan