Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore din röst Calin

Så skrek jag emot himlar
och
fördrev ondska jag
skulle
be
alla löven
att brinna med den livgivande
gåvan och som
oranga färger
får en
att dansa Calin

dansar jag

för dig och
Trumman ska sjunga och
gräset här uppe
där våren knappt tagit fart
ska jag
få det

att grönska för att
livet kräver det Calin

För oss




Fri vers av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-16 23:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Så vackert hörs din röst för vackra Calin
2009-05-21

  Gisela Nordell
hängiven
vänskap som
ger styrka!

kraftfullt uttryck
i intensitet
ger livskänsla
2009-05-17

  Sturesdotter
Calin, allas vår Calin - så mycket vi vill ge. Och du ger dina ord, fint.
2009-05-17

  L Patrik W Johansson VIP
Vi kan inte annat än skicka energier till henne och varann i den cirkel av vänner som Calin har

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP