Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mors förhållande till ett par 47:or

När jag kommer hem
blir jag glad av att se dina skor
illaluktande, storlek 47
- Du är hemma igen!

När jag stiger upp
blir jag lättad av att se dina skor
gapande, slarvigt slängda i hallen
- Du sov trots all hemma i natt!




Fri vers av ÅsaLena
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 06:37



Bookmark and Share


    eva m h
Känner igen skorna som här hemma är av storlek 46!
2009-05-17

  Yrre VIP
Oja, det där känner jag igen!
Underbar beskrivning av lättnad och kärlek
2009-05-17

  Carola Bouvin
Jag kan riktigt känna den moderliga lyckan i från dig.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena