Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens utflykt

Kom, vi ska åka sa han. Så trevligt tänkte jag ,också for vi iväg. Han körde försiktigt i kurvorna och stannade till och med i kulverten för att släppa fram större fordon . Färden var tillräckligt lång för att jag skulle se rutiga tak, både stor och smårutiga, randiga tak som var nedklottrade, tak som sett sina bättre dagar. Väl framme bjöd de på Cortison, Tavegyl och en härlig drinkblandning som kändes i hela kroppen. De hade också någon form av åkattraktion som jag fick prova några gånger. Hemresan bjöd inte på nägra större prövningar förutom 2 påkörda, endast lindriga skador uppstod.
Så var vi då äntligen hemma på nytt. Jag fortsatte att studera dom rutiga taken.




Prosa (Novell) av jardan
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 14:12



Bookmark and Share


    Bim
...många vinklar och vrår,-men det är ju trevligt när dom bjuder på något när man kommer farande så där,-fast särskilt talträngda tycker jag inte dom är,,,,hi hi
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan