Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste belöna mej själv i eftermiddag, men hur ??


tapper

allt jag kände var smärta
ett spår att följa
på nytt vara tapper
handen på min axel värmde tröstande
andningen lugn
provsvaret avgörande
lättad med huvudet på kudden
nådde sömnen fram




Övriga genrer av jardan
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-19 12:00



Bookmark and Share


    Bim
.......efteråt borde man få välja,-bokmärke eller klubba,eller få ett
löfte om att nu får du åka hem,-hoppas du får en lugn fin dag,
du tappra goa människa
2009-05-20

  En strimma av guld
Hoppas du är piggare nu. Skönt att få sova det behövs för läkningen.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan