Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet vill inte bli dikt, sade Göran Tunström...


För kvicktänkt för vissa...

 

jo, nog fan vill det

bli dikt...

 

men inte rimligt

 

livet är en rättstvist

vissa döms grundligt ohörda

okunskap hyllas

 

premieras

information går före

verklig kunskap

 

baskunskaper

googlas fram tillfälligt

tillåts aldrig landa

 

dörren går igen

till tankarnas kolkällare

ljusglimten smalnar

 

sinnet längtar ljus

mångfärg

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 14:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Om livet är en rättstvist, så är vi alla dömda att förlora målet..
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP