" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Du är...

 

... så bra..



på allt möjligt




Fri vers av Cris
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-19 20:39



Bookmark and Share


  bo.rackson
Ungefär dessa ord brukade min mor säga till mig då och då - jag saknar dem...
M.
2009-05-24

  W.Riter
Jaaaaa...När du säger det så.:-)
2009-05-19

  Annmargreta
Ja va bra, såg inte dig på Göteborgs station i söndags jag var i Varberg på en konferens!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-05-19

  Fredrik P. VIP
ha! du med!
fin presentationstavla
och en kul dikt!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris