Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När aldrig solen lyser.

Som om allting var som det brukade
Regnet som alltid immade igen glasögonen trots
att du köpt Calvin Clain och jag då, med mina blommiga gummistövlar
som läckte.
Hur ruttet kan det egentligen bli av alla orden och det som faktist aldrig sägs?
Jav ville bara sitta nära dig och elden och få rök i ögonen och
kasta dina jävla glasögon och
kyssa dig.

Men du satt aldrig där.

Och elden blev till aska och jag brände mig inte ens.

Stigar som för mer hem än bort har jag aldrig
haft lätt att gå men när det gäller dig så
är det svårt att låta bli och jag springer efter som en
brunstsjuk ko
Och mina stora feta ögon söker efter bevis på
att du faktist gott där och
att det var jag som halkade efter

Andtruten skymtar jag dig

För att fortsätta se dig gå




Fri vers av Yrre VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-19 20:57



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jo sånt här är skönt att läsa och ibland skriva, men just nu skulle jag inte göra texter rättvisa men då är det skönt att läsa som sagt

Andtruten har enbart 5 innan dig använt sig av härinne, jo jag är sån, lexikonolog eller vad det heter...autodidakt översättare som letar ord...

...och i parentes vill jag säga alla som känner eller inte känner Calin som skänkt henne värme idag hjälper henne, men det visste du ju...

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-19

  Sturesdotter
Många springande steg..tolkar texten efter mitt humör idag; språnget efter livet..
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP