Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig någonting nytt

Någon som är som jag,
någon som överraskar mig
rör om i mina rum

 

Som en blomma som möter vinden
en åker som plöjs, jorden vänds ut och in
för nya frön, för ny framtid

 

Själens boning i mörker
där det växer ingenting
dörren har gått i lås

 

Någon som har en nyckel
och en lykta i labyrinten
där jag sitter

 

Plötsligt förstår jag
att det är jag som ska
tända lyktan för att hitta ut

 

och möta dig

 

 ©




Fri vers av Juli
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-09-22 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli