Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå är inte svårt

lugnt
efter mötet,

de klarade sej bra
utan henne,

och någon annan mening
hade inte känts viktig,

att lämna var inte bekymret
men det hon lämnade efter sej




Fri vers av jardan
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-21 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan