Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från Poeter till blogg ??

ett besked jag har känt till
i 10 år
skulle komma
konstigt men även i detta slutbesked finns kraft att hämta
det är mycket kamp jag lämnar bakom mej
mycket jag slipper
jag har fått umgås och gottat mej i många stunder med familj och vänner
jag fick tiden tog den använde den
tänk att bara ryckas bort
nu får det bli en blogg
för det kanske är mycket som ska ut




Övriga genrer av jardan
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-22 11:46



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Beundrar Dig och du ger Mig tankar och stunder som gör att jag ser på Mig och Mitt sätt att leva.


Massor av kramar Vännen.
2009-06-01

  Mr Lindemann VIP
Bra och fina texter så då

bloggen är överskattad
mycket få som läser bloggar
upchaussad av media

en media anka
2009-05-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Du kan skriva prosa här hos oss, dina vänner. Dina texter gör skillnad ska du veta!
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan