Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar.

De säger att jag är stark
men trots den
knäar jag och
skriker när ingen hör och
jag bygger murar av sten för att
dölja och
jag kan knappt andas
efteråt
men
det är skönt när
livet känns mer

än det förgångna

Så adresserar jag mitt självideal
som smutsigt svart sot
och
jag tvättar mej ensam

Ingen ser min gråt

Där borta dansar älvorna
och jag
dansar med dem

Och där dagen möter dagg och
torkar den torr

däri ramlar jag
där som äxingen står rakt upp
vilar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-22 21:53



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Man har tur då andra bara ser en när man är stark

att se varann även som svag och efteråt säga till varann "att man är stark" att ingenting ändrats... är något jag tror du delar med Calin och andra liknande kvinnoväsen, ja, ur mitt manliga perspektiv då...
svaghet är ofta en styrka

de starkaste segaste träden böjer sig för vinden medan de trotsigt hårda knäcks...
gammalt buddhistiskt talesätt som jag förmodligen nytolkade

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP