Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtumlande tillvaro

omtumlad
tog hon emot
den gullige men inte larvige
läkaren i kostym

omtumlande gled dagen förbi
nu hade hon huvudrollen
på nytt
utan att ha fått läsa manuskriptet

kändes skönt att inte behöva se bakåt
inte hade det varit enkelt
inte var hon nåt kraftpaket idag
omtumlad såg hon ändå fram
emot fortsättningen




Fri vers av jardan
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-25 16:29



Bookmark and Share


    Bim
...läser och begrundar,-visst är man både trevlig och det ena som det andra,där hos doktorn,-ibland skulle man ju behöva bedövning redan
när han/hon börjar....starka du!
2009-05-30

  Hans w-art Westlund VIP
ser också fram emot fortsättningen
2009-05-25

  En strimma av guld
Alltid finns hoppet där och skönt att höra att det gick bra.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan