Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trädde in i tystnaden



någonstans i det döda
rörde dina händer vid
fast du aldrig förstod
det värde du blev
när du väckte livet åter

du trädde in i tystnaden
sjöng för mitt hjärta
med vackraste ord
du smekte mig upp
från min grav

låt mig viska i ditt öra
om vindar som nuddat
min själ genom din
låt min famn vara trogen
endast din skönhet

jag darrar så min älskade
förlorar varje fäste
morgonen är inte längre ljus
när du inte finns kvar




Fri vers av devilsangel
Läst 401 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-05-27 10:48



Bookmark and Share


  isabel louise
vacker poesi som griper tag och berör!
2009-07-23

  aol
oerhört gripande läsning så vacker poesi
2009-06-15

  Michaela Dutius
Fullständigt suveränt berör dina ord....dina vindar berör-och väcker tankar
2009-06-11

  Sladjana Zubcevic
"någonstans i det döda
rörde dina händer vid
fast du aldrig förstod
det värde du blev
när du väckte livet åter

du trädde in i tystnaden
sjöng för mitt hjärta
med vackraste ord
du smekte mig upp
från min grav"
Underbart skrivet!!!
2009-06-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Lockade till läsning flera gånger.
Dessa tre rader fastnade jag mest för:
"låt mig viska i ditt öra
om vindar som nuddat
min själ genom din"
2009-06-04

  Rosen VIP
Wow! vilken text! mycket berörande om det mellanrum där en tillfällig återförening i kärlek möts...
tack för det!!
2009-05-27

  Lena Renman
Mycket vackert!
Lena
2009-05-27

    ej medlem längre
Oh herregud vad vackert och mjukt skrivet i all vemod, jag berördes djupt för du skrev mitt hjärtas sång tusen tack för denna vackra o fantastiska dikt :)
2009-05-27

  Junitvillingen
Berörande, vemodigt, ljuvt och vackert! TACK för läsningen - och varma applåder till dig ängel:-)
2009-05-27

    ak
Grym och nära, berör. tack
2009-05-27

  peter markurth
bra
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel