Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju inte alltid myggorna lyckas i sitt försåt.

Allt eftersom
livet

bredde ut sig

vidgades

Barmen tills den

täckte ett
helt stort

hav av
förundran

för

Hundhuvudet av
skam och

de
ledsna
ögonen

andades



Liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-29 23:17



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Du håller det närmare din barm
Det fanns en mening med alla dessa prövningar
Men du glömde och borta är nu allt det
Du styrdes över med på något sätt

- Opeth (på svenska)

låter som nån svensktoppen CD
;)


Be well,
LPatrikWJ
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP