Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om havets botten vet vi inte så mycket


Livet är ibland botten
ändå vet alla så himla bra hur det ska vara
men vem kan skräddarsy det åt dig

själv är bäste dräng
speciellt när man ska klanta till det ordentligt
att gå i andras ledband ännu värre
för att sen ha någon att skylla på när man själv fegat sig och inte vågat ta beslut

toppen är det när man har underbara vänner
när det finns omtanke
omsorg om varandra

det är som en paradox att vi vet mer om månens baksida än havets botten
men det är likadant med all ytlighet
folk tror sig veta genom att sätta oss i fack och bedömer oss efter inkomst, utseende och vilka prylar vi har eller saknar.

det mest korkade i det är att vi accepterat det.

så livets berg och dal-bana får allt köra sitt race klart
för jag har många biljetter kvar än
och det jag ser av resan
är en sjuhelvetes tripp

så sträck upp armarna
och skrik utav fan

för om havets botten vet vi inte så mycket....




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-31 18:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Här skriver jag under direkt;=)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP