Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften bestämmer vår dag

igår fylld till brädden
outtröttlig
glad
entusiastisk

idag obefintlig
söker den
men bestämmer mej
inväntar i vila

den återkommer
knackar på
när det är dags

smiter sen in
tar över




Fri vers av jardan
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-02 11:06



Bookmark and Share


    Bim
....on elller off och det stackars humöret ,-hur skall det orka
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan