Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var här



om du var här
om du låg här
bredvid mig

skulle jag viska så ömt
med kärlekens ord
att ingenstans
vill jag hellre vara
än tätt intill
din varma kropp

om du var här
om du låg här
bredvid mig

skulle jag andas
mot din hals
mina andetag
skulle avslöja
den åtrå du väcker i mig

om du var här
om du låg här
bredvid mig

skulle jag smeka
din hud så mjukt
kyssa varje del
så att vi fuktades
av närhetens hetta

om du var här
om du låg här
bredvid mig

skulle jag aldrig
låta dig gå igen
mina armar hade
omfamnat det sista
av hopp vi har

skulle krypa så nära
som ingen gjort förrut
och just där
i det starkaste
mellan två individer

skulle du förstå

hur älskad du är




Fri vers av devilsangel
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-03 16:54



Bookmark and Share


  aol
säger bara så ömt underbart, kram, aol.
2010-01-17

  issac.a.m
Helt underbart..
2009-06-13

  Suzy med punkterna
Finner inget annat ord än vackert för detta var verkligen just det.
2009-06-12

  Michaela Dutius
"om du var här"-du ger en ny syn på "om"
Anar att du upplever närheten som om den du älskar är där
2009-06-11

  ia VIP
så innerlig, fullkomlig...
vackert och skört
2009-06-09

  Cosmic Johanna
Underbart uttrycker du längtan och vad den andra betyder för dig.

vacker applåder för denna!
2009-06-03

    Lindizz
Vilken fin känsla du beskriver, mjukt och längtansfullt. Väldigt vackert skrivet.
2009-06-03

  Junitvillingen
Så full av känsla och värme är din text att jag bara njuter av läsningen...mmm:-) Jättevackert formulerat vännen.
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel