Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tunn nästan borta Men reser mig alltid igen.


Vågen

Jag lever i en dröm
för att orka klara dagen
jag lever i en dröm
där jag bryter emot lagen

Jag lever utan luft
för jag måste känna smärta
Jag lever livet tufft
så vet jag att jag har ett hjärta

Jag letar naken sanning
Och startar konflikter
Sedan hittar livets mening
I alla glömda avsikter

Jag överlever alla svek
Och överträffar min förmåga
Jag förlorar mig i kärlek
Men vinner i att våga











Fri vers av Tigerlilja|
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 22:49



Bookmark and Share


  zinna
Sårt, vackert smärtsamt....
ett liv, smärta sorg och kär...
Gillar denna starkt....
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|