Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tur att dom finns...


Skydd

 

dags att sluta lipa

måste gå och handla

på med solglasögon...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 19:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Här, en kram också!!!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP