Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan drar sig över



denna natt
faller saknaden
likt snöflingor
över frusen mark

kylan drar sig över
det landskap
där solen just värmde

och aldrig ska jag få veta
vem du var eller varför du kom

ska bara känna dig
så ömt vaggande intill mitt hjärta
där jag vet du berörde
men inte hur

jag fick aldrig förstå
varför du kom
inte heller varför du gick




Fri vers av devilsangel
Läst 348 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-12 23:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande text med värmande inslag mitt uppe i det kylslagna landskapet, förmedlar känslor av möten, och avsked
2009-06-15

  aol
så smärtsamt när en kontakt mellan två människor slutar så
2009-06-15

  Sturesdotter
Mjuk och frågande dikt; någonstans med en förvissning om att ändå veta svaret

(du ser...orden fanns inom dig...)
2009-06-13

  Sladjana Zubcevic
"ska bara känna dig
så ömt vaggande intill mitt hjärta
där jag vet du berörde
men inte hur

jag fick aldrig förstå
varför du kom
inte heller varför du gick"
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-06-13

  peter markurth
gillar slutet, man vill förstå vad som ej finns längre...
2009-06-13

  Lena Renman
Mycket vackeret sorgset men ändå tacksamt för ett möte som rört hjärtat.

lena
2009-06-13

  friheten
enastående , vacker skriven
2009-06-13

  issac.a.m
starkt och berörande..
bra skrivet...
2009-06-13

  Svartsilver
de sista raderna får mig att rysa! så bra:)
2009-06-12

    Lindizz
En djup och berörande text, fint skapat.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel