Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Peter Greenaways film "Pillow Book"





After Pillow Book

Älska
Hantera mig som
skriften på varmt papper
Om du blundar,
kan du se
att orden inte försvinner,
de be skriver sig själva
Så behandla mig varsamt,
som skriften på ett pergament
Smärtan är behaglig,
njutningen sträv
Älska
före och efter




Fri vers av Osram
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-09-27 21:30



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Den bästa jag läst av dig. Utan tvekan, skör, levande, enkel och rak. Mycket bra.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram