Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skökan & Lagen - Limerick


Ett besprutat ungsto från Hagen
fick krystvärk enorm ut i magen
men när pampen från toppen
fatta galloppen
hon förlorade EU-bidragen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1010 gånger
Publicerad 2005-09-28 11:34



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Göööööörbra - det där kan Du!!!!
2005-09-28

  Myself
skoj om lagen.
2005-09-28

  swimsus@gmail.com
"Du rubbar så lätt en annan människas kretslopp.."...!??!
HAHAHA!!! Så kan man ju se det..Denna version är grym!!
Du e ju bara för cool..
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP