Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hönan & Ägget - Limerick


En äggkontrollant ifrån Götet
var måttligt lagd bakom flötet
Tog jobb på ett BB
men kunde ej inse
hur ungen blev skalad i skötet




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 940 gånger
Publicerad 2005-09-28 14:24



Bookmark and Share


  Therés
Så bra!!!
2005-10-26

  Alwin
Din limmerick var bra, dock får jag hålla med de som skriver att orten ska vara med i första raden enligt formen för limmerickar.
Men maan kan ju inte hålla reda allt.

Men ändå sätter jag en trea.
2005-10-21

  Myself
kanonbra.
2005-09-28

    Bodil Sandberg
Suverän!!!
2005-09-28

  Cris
Den var rolig, jösses, riktigt bra.,.
2005-09-28

  swimsus@gmail.com
*fniss*
Daniel är han som
skriver Limericksar
idag som på räls
Den som säga någe annat
får en gliring på sin päls
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP