Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tar skuggorna över



jag orkar inte smeka livet nu
det har lämnat mig
tomhänt i den botten
där jag ensam skriker mig död

kamplös då styrkan somnat in
modlös i den vilsenhet
som ständigt tar besittning
över den som ska vara jag
men som inte längre andas

där tar skuggorna över
så kall är den vägen
som stegen ska vandra på
var finns värmen
från den famnen jag önskar

glöd från kärleken
slocknar då jag faller
besvikelsen från vackra ögon
skär knivar i öppna sår
som jag önskade läka

förnöjer jag något, någon
i denna dunkla värld
av oändliga frågor
eller är jag blott en börda
som ingen orkar förstå




Fri vers av devilsangel
Läst 399 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-23 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag orkar inte smeka livet nu"...en formulering som går rakt i hjärteroten och får ögon att tåras. Ensamhet, besvikelse, sorg och förundran om varför livet är så svårt. Du förmedlar så mycket i denna text och på ett förträffligt och vackert sätt som är ditt signum sen länge tillbaks...
Älskar titeln:)
2009-06-25

  issac.a.m
Helt Underbart..
2009-06-24

  peter markurth
gillar rubriken, första raden i dikten sammanfattar mycket
2009-06-23

  Junitvillingen
" Naken ", självutlämnande, mycket stark text. Finns mycket tankar & smärta i orden, de berör på djupet. Slutet är otroligt gripande - du lyckas verkligen "fånga" mig som läsare. Applåder!
2009-06-23

  Michaela Dutius
Blodet droppar från dina ord....och sorgen andas tungt ...men dikten är såå vacker
2009-06-23

  Maria Zena Viklund
så smärtsamma är dina rader men ändå så får du fram det vackra skrivna!
2009-06-23

    Lindizz
Kan känna smärta, sorg och en vilsenhet , det gör ont att läsa. Du är en mästare på att beröra i dina texter. Sorgevackert.
2009-06-23

  Blåbäret
Detta var mycket bra skrivet...fanns många bitar att känna och känna igen sig i...applåd
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel