Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sadism & Masochism - Limerick


En undergiven gimp från Väröbacka
med munboll och polerad läderkappa
i hönshuset fick stå
och av fjäderfän hackas på
tills han en dag sin mästare nacka




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 999 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-28 16:43



Bookmark and Share


  Göran Byrén
Jag gillar alla din "Limmisar" dom är så där vulgärvrålande livsglada!
2005-09-29

    ej medlem längre
Det här är ingen limerick. En limerick skall innehålla 3 takter på strof 1,2 och 5, och 2 takter på strof 3 och 4. Vi kan inte se något i den stilen här och därmed blir betyget på denna en etta.

Dock har den en viss humoristisk poäng och därför får du ändå en tvåa.
2005-09-28

  swimsus@gmail.com
Bring out the gimp!!
Your name shall be Daniel Tarantino..
Haha..kan man göra annat än dra på giporna till detta..
Tack för de mentala bilderna..*skratt*
2005-09-28

    Bodil Sandberg
Ja heja på,det är så roligt med limerickar - men vad är gimp - okunnig som jag är -
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP