Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet är lärande


Motstret

 

inget

kommer av självt

sure, baby!

 

men ibland

blir jag så jävla less

 

välter

dekonstruerar

skriker

 

men av stadig ek

är pulpeten

 

och jag för feg

att bränna

 

sista bron...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-27 10:02



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
.. eller för klok. Man kan behöva gå över den en gång till.
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP