Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumt, dumt, ack så korkat men hug en sån trip vill jag lova Nä, ingen sanning, it was´nt me!


Dödsförakt; en sorts egotrip


"På lärkträds avstånd..."

Sa han och log lite belåtet som för
sig själv, mumlande lågt men tydligt
nog att höras ett stycke bort
Där jag modigt stod med kallsvetten
kittlande längs ryggen


"ThimmBeeeR!!"

och trädet föll, inte som en fura
men mer som ett lärkträd med
gles liten krona

Spetsen av toppen kittlade mig på
hakan, dammet yrde medan braket
hävde sig mot mig
som en kastvind full av narr

långsamt öppnade jag ögonen
stolt konstaterande
- att, ja, mitt ögonmått stämmer
sånär som på nån millimeter





Fri vers av Gawain
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läckert. Å finns inga vackrare träd än lärkträden...
stor stark karl va? Ler, gillar särskilt" som en kastvind full av narr"
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain