Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så många tycker sig veta...


Tao

 

om jag lyssnade

till

och lydde

 

alla "goda" råd

skulle

soppan säkert finnas

 

men den vore

inte min...

 

inte Musan heller!

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 22:29



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
om du har tid stanna upp en stund skulle jag vilja ge dig rådet att vara mycket nöjd med denna
2009-07-02

  Måna N. Berger
Ju fler kockar.. Bäst koka sin egen soppa.
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP